Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj skolaudovaný, trojizbový,  jednoposchodvý rodinný dom v radovej zástavbe trojdomu v novovybudovanej lokalite obce Košúty. 

Pred domom je parkovacie miesto pre dve osobné autá. za domom terasa a malá oplotená záhradka. 

Úžitková plocha 91m2.   Zastavaná plocha 60,24m2.   Pozemok 139m2.  Orienácia: vstup do domu z juhozápadu;  Terasa je orientovaná na severovýchod.

Dispozičné riešenie:

Prízemie: Vstup do domu je z prestrešeného závetria. Z chodby je vstup do technickej miestnosti, WC a obývačky spojenej s kuchyňou. Z obývačky je vstup na terasu.   Poschodie: po železobetónovom schodišti s keramickou dlažbou je prístup na poschodie kde sa nachádza kúpeľňa, spálňa rodičov a detská izba. 

 

Dom má plastové okná a tarasové dvere, drevené interiérovíé dvere. Obvodové múry a priečky z pálených tehál. Železobetónový strop a podlahy izolované. 

Elektrické podlahové kúrenie s termostatom takmer v každej meistnosti. Krbové kachle v obývačke. Obecná voda, odpad do kanalizácie (tlakový). Ohrev vody elektrickým bojlerom. Rozvody KábTV, internetu. Elektrina 230/380V/32A. 

 V kúpnej cene je zahrnutá kuchynská linka so spotrebičmi a čiastočné zariadenie domu.  

rodinný dom je predajom k diszpozícii. 

Výstavba domu r. 2015. Kolaudácia 2016.

Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. Zabezpečíme znalecký posudok. Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
139 m2
Úžitková plocha:
91 m2
Zastavaná plocha:
60 m2
Podlahová plocha:
91 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Rok výstavby:
2015
Rok kolaudácie:
2016
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
91 m2
Terasa plocha:
10 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
juhozápad
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Ladislav Bondor

Mgr. Ladislav Bondor

konateľ

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti